ABC dag 6

fastat idag + en halvtimmes powerwalk, imorron äre 300 kcal max och så väger jag mig på torsdag ist!
Kommentarer
Postat av: Dennis

Önskar att jag kände dig så att jag hade kunnat hjälpa dig. Det är inte hälsosamt det du gör. Du hade kunnat gå ner mycket, troligtvis mer än du gör, och hälsosamt om jag hade kunnat hjälpa dig :(

2010-06-09 @ 21:48:29
Postat av: sophia

Dennis: hjälpa mig hur då? :)

2010-06-10 @ 00:10:25
URL: http://onmywaytothin.blogg.se/
Postat av: Dennis

Hjälpa dig med tränings- och kostråd =)



Jag har em hel del kunskap. Jag hade tänkt bli personal trainer om jag inte hade kommit in på läkarutbildningen =)



Jag vet inte hur du ser ut, men jag skulle gärna vilja hjälpa dig att inse att det finns viktigare saker i livet än att bli smal också. Det finns det säkert många som gör, men ändå. Jag skulle vilja visa dig att du är en härlig person. Att du är vacker som du är. Förstår att du vill vara smal, men att vara smalast är inget bra mål. Man är inte snyggare ju smalare man är, inte i min värld i alla fall.



Hursomhelst skulle jag kunnat ge tips och råd för hur du skulle kunna nå en bra och stadig viktnedgång utan ohälsosamma bieffekter.

2010-06-10 @ 02:13:43
Postat av: sophia

det är klart att det finns viktigare saker, men jag känner att jag inte kan göra det jag vill och att min tjockhet hindrar mig. om jag blir smal kommer den där sorts "muren" inte finnas, dvs jag kommer kunna slappna av mer utan att behöva tänka mer på min alldeles för stora kropp! :)



vad har du för tips då? jag har provat GI t.ex men det gick för sakta. jag är verkligen inte en tålmodig person, och i höst börjar skolan och jag kommer verkligen inte klara av att börja skolan och vara för stor igen, jag vill för en gångs skull känna mig smal och fin, få komplimanger, och att folk tittar på mig och tänker att jag har drömkroppen. ;)

2010-06-11 @ 00:20:24
URL: http://onmywaytothin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0